Esittely

Kosmetologi – Parturi-kampaaja – Estenomi – Ripsiteknikko – Body Sugaring Professional

Nimeni on Sarita Laine ja olen monipuolisesti erilaisia töitä tehnyt kauneusalan ammattilainen. Koulutukseltani olen kosmetologi, parturi-kampaaja sekä estenomi, joiden lisäksi kurssitan itseäni säännöllisesti. Olen työskennellyt hoitoloissa kosmetologina, tavarataloissa ja laivoilla tuotemyynnin parissa, kauneusalan maahantuojan koulutuskeskuksessa kouluttajana sekä ammattikoulussa ohjaavana opettajana. Olen iloinen ja avoin persoona, joka työssään antaa asiakkaalleen 110 % itsestään. Haluan jokaisen asiakkaani saavan täydellisen hoidon ja oman rentoutushetken arjen kiireen keskelle.

Unelmani on aina ollut oma hoitola ja vihdoin tuli oikea hetki perustaa se! Ihonhoitotuotteissa arvostan laatua ja raaka-aineita. Oikeanlainen kotihoito on avain ihon hyvinvointiin – hoitolahoidoilla me vain tehostamme sitä. Hoitolastani saat hemmottelevat ja tehokkaat hoidot kasvoille, käsille ja jaloille. Lisäksi teen ripsienpidennyksiä, volyymiripsiä, karvanpoistoja sokerilla, kuumakivi- ja aromaterapiahierontoja, kestolakkauksia sekä geelikynsiä. Myynnissä minulla on myös edustamieni tuotesarjojen tuotteita, jotka mieluusti Sinulle esittelen! Voit ostaa ystävällesi lahjaksi hoitolahjakortin, jonka hän voi käyttää kauneushoitolan puolella joko ennalta määrättyyn hoitoon tai avoimella summalla mihin tahansa. Lahjakortteja voit ostaa Tazzin aukioloaikoina henkilökunnaltamme – Tazzi Forssa, Kartanonkatu 5, 30100 Forssa,

Ajanvaraus hoitolaani toimii Forssan Tazzin puhelimen tai nettiajanvarauksen kautta! Teen myös noin kerran viikossa visiitin Someron liikkeeseemme, jolloin palvelut ja tuotteet ovat myös siellä saatavillasi!

Tykkäämällä Tazzin Facebook-sivuista saat myös kaikki hoitolan tarjoukset suoraan Facebook-seinällesi! Sinne pyrin myös päivittämään muuta kuvamateriaalia töistäni.

Tervetuloa rentoutumaan!